2007.10.30. - Cirkusanti za 11. izbornu jedinicu

Ovih dana citam i slusam o kandidaturama za hrvatski Sabor i ne mogu se nacuditi bezobzirnosti pojedinaca koji od buducih izbora pokusavaju napraviti cirkus.Uvijek je bilo cirkusanata u hrvatskoj politici ali ovaj put je malo previse.Naime,opet je u pitanju 11. izborna jedinica. Jedan od kandidata za hrvatski Sabor je i Domagoj Margetic kojega je kandidirala tvz Stranka hrvatskih branitelja a ciji je on predsjednik a koji uz to nikad nije bio branitelj.Drugo toliko clanova ta "stranka" ima da svi zajedno mogu stati u manji lift.
Cirkus ili ocaj
Za one koji ne znaju,protiv Domagoja Margetica se vodi nekoliko predmeta na sudovima u Hrvatskoj zbog prevara i privrednog kriminala a vec je osudjen na uvjetnu kaznu (8 mjeseci zatvora i 4 godine uvjetno te 200 000 EU koje treba vratiti za pokradeno u Ribnjacima u Pisarovini) koja ce se pretociti u pravu kada bude osudjen za bilo koji predmet koji se vodi protiv njega trenutno sto znaci morace ici u zatvor(samo za ribnjake vodi se nekoliko tuzbi).
Kako saborski zastupnici imaju imunitet Margetic se dosjetio da bi mu to moglo pomoci u izbjegavanju kazne koja ga slijedi jer za takve prekrsaje postoji zastara.Uzmite primjer Stjepana Mesica

Zasto nije izabrao izbornu jedinicu gdje je rodjen ili jednostavno neku od izbornih jedinica iz Hrvatske?? Zato sto ga tamo znaju kao kukavicu i prevaranta. Kukavicu jer je plakao i cinkao svoje suradnike pred haskim tribunalom a za ono prevarant mu se sudi u Hrvatskoj (bude li bilo potrebe objavicu svaku tuzbu koja je podignuta protiv njega a koje se odnose na privredni kriminal i njegove prevare.). Kao takav tu ne moze dobiti niti glasa. Zato postoji 11. izborna jedinica,za one koji misle da s u glasaci iz te izborne jedinice glupi i maloumni ili jednostavno ovce.
Prije nekoliko dana sam pretrazivao transkripte sa Margeticevog sudjenja u Haagu te nasao zanimljivu informaciju.Otac Domagoja Margetica zvao se Zeljko. Nista neobicno. Ali jedan Zeljko Margetic se nalazi na Perkovicevom spisku kosovaca koji je prosle godine objavio Nacional pod rednim brojem 929 - Text
Malo dalje sam istrazivao i opet saznao da su njegova pisanja i napadi protiv Josipa Perkovica poceli poslije objavljivanja tog spiska u Nacionalu. Uz sve to sjetim se pisanja jednog duznosnika HDZ-a koji je bio u sukobu sa Margeticem i koji je javno rekao kako je Domagoj Margetic bio u odboru za suzbijanje hrvatskog nacionalizma kao titov omladinac.
Vec sam opisao njegovo djelovanje protiv hrvatskih udruga i portala ali uz ova nova saznanja trebali bi se podsjetiti  - Text i razmisliti sto se krije iza svega navedenog.
Ako uz to sve spomenemo da se Domagoj Margetic ne brine o svojoj djeci a cije je majke proglasio agenticama - Text zapitajmo se kako bi Domagoj brinuo o interesima hrvatskog naroda.
Na sto ce se sve dosjetiti prevaranti samo da bi izbjegli kaznu koja im slijedi vidite po ovom primjeru - citava farsa oko izbora samo da bi izbjegao sudjenja i kazne koje poslije toga slijede..Zato Margetic toliko pise o prevarama i gospodarskom kriminalu jer slijedi onu staru :"drzite lopova" kako drugi ne bi saznali tko je zapravo lopov. Njegove prevare se ne odnose samo na Ribnjake u Pisarovini nego mnogo toga vise,ali o tome nekom drugom prilikom.
 
Ivica Grgic
30. listopad 07, Chicago ). Malo sam se raspitao i saznao da je otac Domagoja Margetica bio na visokoj funkciji vodoopskrbe za Zagreb. A tko je mogao u to vrijeme biti na odgovornim mjestima? Drugo,sin Josipa Perkovica (i savjetnik Stjepana Mesica) stanuje u istoj zgradi kao i Domagoj Margetic,Perkovic na trecem katu,Domagoj u podrumu u Bauerovoj ulici.