2007.06.07. - Domagoj Margetic - komedijas, bolesnik ili placenik

Danas me nazvao prijatelj iz Zagreba i prvo sto mi je rekao bilo je :"Pa Ivice nisam znao da si ti udbas!!"
Ja mu odgovorim na isti nacin i kazem mu :"Ma nisam ni ja znao." posije cega smo se slatko nasmijali.
Rekao mi je da je novi uradak Domagoja Margetica na njegovom blogu http://margetic.blog.hr/ i da ne zna je li ovaj pobrkao loncice ili nesto drugo....
No kad sam dosao kuci procitao sam sto je taj lazni mucenik napisao i u jednom trenu sam pomislio da je on mozda komedijas jer zaista me je opet dobro nasmijao. Decko bi trebao pisati romane ili bajke pa bi mozda imao vise uspjeha. Ma da je bar jednu istinu rekao nego sve izmisljotine .Laz do lazi.... Nevjerovatno.
Po njegovom pisanju ispadam strucan i uspjesan agent koji radi za nekoga.Pa koji to tako uspjesan agent radi male gradjevinske poslove 20 godina u prasini i muku muci sa racunima? Ja nemam niti stana niti kuce a niti isplacenog auta nego ono sto mi ostane financiram koliko mogu ovo sto radimo na www.lijepanasadomovinahrvatska.com .Malo ali dovoljno.

Margeticu, taktika ti nije dobra.

Komentirati njegove nebuloze je ispod svih nivoa tako da cu predati tuzbu protiv njega u Hrvatskoj zbog klevete pa cemo vidjeti je li to lazni mucenik bolestan ili je placen za posao koji odradjuje. Za sada je osuden nepravomocno na godinu i pol dana zatvora,visokom novcanom kaznom i i nekoliko godina uvjetnog zbog pronevjere 97 u Jastrebarskom (http://www.vjesnik.com/pdf/2002%5C09%5C17%5C23A23.PDF   i http://www.vjesnik.hr/Html/2002/09/16/ClanakTx.asp?r=crn&c=1 ) a i neki drugi sudski procesi su u tijeku.Ali o tome drugom prilikom.

Naime, do sada je Margetic optuzivao svakog kome je bio duzan novce da je udbas,suradnik kojekakvih sluzbi, te da su te osobe dio Akcijskog plana itd.. Takodje ciljevi njegovih napada su udruge i portali sa hrvatskim predznakom koje jednostrano proglasava na isti nacin.

No da li je to samo Margetic ili neko tko stoji iza njega. Nije li to samo taktika da se niko ne upita sto to radi Domagoj Margetic i za koga radi.
Ja sam najavio publicirati istinu o Margeticu i on je odmah konstruirao svoju bolesnu pricu.

Zasto su uvijek mete njegovih napada osobe ili udruge (ili portali) sa domoljubnim predznakom????

I svi odjednom udbasi,agenti,sanaderovci i slicne nebuloze. A svi dojucerasnji njegovi suradnici ili prijatelji.

I sto je bitno,uvijek se nastoji prikazati kako je to sukob izmedju pojedinaca i Margetica a ne nesto sire i ozbiljnije.

Kako to da samo Margetic "sve zna" o svima. I uvijek uz sve to ide ime generala Gotovine. Margeticu bi trebalo izdati novu domoljubnu zapovijed:"NE IZUSTI IME GENERALA ANTE GOTOVINE UZALUD" ! I svaki put kad pogrijesi (uzaludno spomene ime) po usima.Jer drugacije nece imati postovanja prema herojima.

A sto se tice Haaga vec sve znamo. Glavna strategija njegove obrane u Haagu bila je prebaciti krivnju na mene za ono sto je on ucinio - Text

Koliko je nasih mucenika zavrsilo u Haagu a da niko nije zakukao niti jednog trenutka jer su casni ljudi i pravi borci. Citav svijet bi pomislio kako su Hrvati cvrsti i odvazni ljudi.Ali Margetic nam je zato pokvario prosijek. Niko nikad nije toliko plakao i cvilio koliko on i to zbog kazne od 3 mjeseca zatvora.
Chicago,07. lipanj 2007
Ivica Grgic
www.lijepanasadomovinahrvatska.com