2006.06.28. - Tko koga ovdje ........ laze

Kao prvo moram se zahvaliti uredniku Slobodne Dalmacije na reklami koju je napravio za www.lijepanasadomovinahrvatska.comhttp://www.slobodnadalmacija.com/20060628/novosti01.asp ). Valjda mu se svidja sadrzaj stranice. Uz to bih trebao reci i "svaka cast" ali ne mogu jer u ovoj reklami casti ni malo nema , nego sve neka nagadjanja sa ciljem da sve ispadne laz . I to narucena laz. . Danas reklame mnogo kostaju a on to nama besplatno(lazi objavljene u Slobodnoj Dalmaciji
Trebalo je diskreditirati Hrvatsku svjetsku organizaciju i sve oko nje i to gdje svakoga najvise boli a to je NOVAC . Do dana danasnjeg spomenuta organizacija nije organizirano prikupljala nikakav novac za obranu generala Gotovine niti i jedan njen clan. Naprotiv izdali su priopcenje da ljudi ne daju novac jer su sumljali u manipuliranje sakupljenog novca ( procitajte jedano od takvih priopcenja na - Text).
Traziti demante na napisane lazi u Slobodnoj Dalmaciji u zemlji u kojoj je diktatura HDZ-a mislim da nije realno , jer moraju pitati GAZDU Sanadera a on to nece odobriti . Jer njihova "pobjeda " na izborima je zasnovana na lazima i to je nacin na koji oni , HDZ ovce , funkcioniraju.
Upsss ..... Jesam li rekao HDZ ovce???
Ma neka ... Preblagi je to naziv za takve a i vrijedjam drage zivotinje , ali neka sada. Valjda se nece prave ovce zbog toga razboljeti.
Ali medju tim stadom (HDZ) ima i jedan pas koji stalno laje ,smrdi , prijeti (kao da se neko njega boji ) itd . i to uvijek onima koji nesto rade za boljitak Domovine i Hrvata , a ime mu je Frank Bilaver . Uziva u lazi i svemu vec spomenutom tako da vec podsjeca na bolesnika tj. patoloskog lazova i udbasa. Cudno je samo da mu takvo ponasanje odobrava supruga Marina , jer kazu da je zena uvijek pametnija od muza. Evo ovim putem molim prave domoljube da ga UBIJEDE da prestane sa lazima jer ce mu to kad tad naskoditi .
Evo njegovog broja telefona : 1 440-953-3661 ili 1 440 942-8416
a ovo mu je adresa gdje zivi : 333 PROMONTORY PLZ EASTLAKE, OH 44095 , USA .
Ima nekoliko automobila kao sto su :
1. Audi 1999 ; model - A4 2.8 Quattro ; broj tablica BP64LP
2. Mitsubishi 2004 ; model - Galant DE ; broj tablica DHK1138
3. Mitsubishi 2003 ; model -Galant DE ; broj tablica DT47VK
Neke od njegovih ranije izrecenih lazi i protuhrvatskog djelovanja mozete procitati i na ovom - Text.
Ne bih objavljivao njegov telefon i adresu ali onaj kvazi novinar koji napisa one lazi kaze da ga je Bilaver "informirao" .
Ali najbolji su bili kada rekose da general Roso ne zna ni za kakvu Hrvatsku svjetsku organizaciju . Ali Domagoj kao Domagoj , uvijek nekakva dokumenta ima ( za one koji ne znaju ovdje mozete procitati vlastorucno potpisanu izjavu generala Rose u s vezi Hrvatske svjetske organizacije - Text) .
Uvijek se nada da ce psi zalajati .Pa ceka . Tako je i Carlu del Ponte zeznuo . Ona lajala a on je izazivao i kuja prestade ..... A kod Bilavera je drugacije . Dobije malo po repu pa se usuti .Onda ceka dok ne uhvati priliku pa pokusa ponovo . Samo da se zna , ne radi on to sam nego po nalogu malo veceg psa koji se odaziva na ime IVO SANADER .
A da se Domagoj nije zahvalio Hrvatskoj svjetskoj organizaciji i predsjednici Jackie Prkic za sav trud na uspjehu u lobiranju za ponistenje optuznice protiv novinara pred haaskim tribunalom ovoga svega ne bi niti bilo .
Neko se dobro prepao za svoju zaradu i manipuliranje novcima za "obranu" hrvatskih optuzenika. Jer niko nista nije platio Hrvatskoj svjetskoj organizaciji a oni napravise posao (????!!!!?) . I jos se Domagoj okomio na odvjetnike optuzenih u Haagu. Nije u redu Domagoje .
I jos nesto, stranice www.freegeneralgotovina.com nikad nisu ni prestale raditi i to od samog osnutka istih , sto u prijevodu znaci (za urednika Slobodne Dalmacije ) na internetu su od samog osnivanja , pa tako i danas.
DA LI STE ZNALI ?
Znate li da je Luka Misetic nagovarao generala Gotovinu da kaze da je kriv po svim tockama optuznice prije prvog izjasnjavanja u sudnici haaskog tribunala???
Da li znate da generala Gotovinu ne moze posjetiti niko, osim ako za to ne dobije pristanak Luke Misetica?
Da li znate da je "obrana " nasih optuzenika za neke postala obiteljski business ?
I najvaznije : Da li znate tko koga tu .....laze ????

Chicago , 28. lipanj 2006
Ivica Grgic